• Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα
  • Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα
  • Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα
  • Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα
Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα

Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SSI
Πιστοποίηση: manufacture certificate
Αριθμό μοντέλου: Ssi-μ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1T
Τιμή: US $2500-6000/ T
Συσκευασία λεπτομέρειες: nude
Χρόνος παράδοσης: 2 -4months μετά από την παραλαβή της προκαταβολής
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 20000piece/year
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: CL60 Διαδικασία: CNC τρύπημα
Χαρακτήρας: Ανθεκτικός Πλεονέκτημα: Υψηλή επίδοση
όφελος: χαμηλότερο κόστος NDT: UT
Προϊόν: Ρόδα χάλυβα Κατεργασία του εξοπλισμού: Υψηλός ακριβής
Υψηλό φως:

Υψηλή ακριβής κατεργασία ροδών χάλυβα

,

CNC που τρυπά και κατεργασία άλεσης

,

Βαρέων καθηκόντων κατεργασία ροδών τραίνων

Περιγραφή προϊόντων

Βαρέων καθηκόντων ρόδες εξοπλισμού, ρόδες τραίνων

 

1. Το υλικό είναι CL60, και η χημική σύνθεση τήξης της θα συμμορφωθεί με τις παροχές της φυματίωσης/t2817. Η θέση θερμικής επεξεργασίας των ροδών είναι γενική αποσβήνοντας και μετριάζοντας επεξεργασία μετά από το σφυρηλατημένο κομμάτι, και το βήμα και το πλαίσιο αποσβήνονται + μετριάζονται. Η αρχή batch είναι ρόδες με τον ίδιο αριθμό φούρνων τήξης, το ίδιο πρότυπο και την ίδια θέση θερμικής επεξεργασίας. Η αξία σκληρότητας της επιφάνειας βήματος και πλαισίων πρέπει για να είναι 300 ~ 380hb, η σκληρότητα διανέμεται στα βήματα, και η σκληρότητα κατά 20mm κάτω από το βήμα είναι περισσότερο από 260hb. Μετά από τη θερμική επεξεργασία, η σκληρότητα επιφάνειας κάθε ρόδας θα εξεταστεί ομοιόμορφα σε τρία σημεία στο βήμα για να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίων που επιβεβαιώνονται και από τα δύο κόμματα.

2. Οι ρόδες πρέπει για να είναι σφυρηλατημένα κομμάτια, τα οποία θα καλύψουν τις αντίστοιχες απαιτήσεις JB/t5000.8-2007, και ο ποιοτικός βαθμός σφυρηλατημένων κομματιών είναι κατηγορία που ΙΙΙ. σφυρηλατημένα κομμάτια θα είναι απαλλαγμένο από τις ατέλειες επιφάνειας, όπως οι ρωγμές, οι εγκοπές, οι ενώσεις και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε ατέλειες που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων.

3. Η ρόδα θα είναι χωρίς ρωγμές, το βήμα και το πλαίσιο θα είναι χωρίς ατέλειες που έχουν επιπτώσεις στην απόδοση υπηρεσιών, και οι ατέλειες δεν θα επισκευαστούν από τη συγκόλληση.

4. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων, 100% ut NDT θα διευθυνθεί για ολόκληρη τη ρόδα, και η επιθεώρηση ΑΜ 100% θα διευθυνθεί για το βήμα και το πλαίσιο ροδών. Η μέθοδος ανίχνευσης ρωγμών και τα αποτελέσματα θα συναντήσουν την κατηγορία ΙΙ ποιοτικές απαιτήσεις JB/t5000.15-2007.

5. Η δοκιμή απόδοσης του φραγμού δοκιμής πρώτης ύλης θα διευθυνθεί για κάθε φούρνο των πρώτων υλών, και τα αποτελέσματα της δοκιμής θα συμμορφωθούν με τις παροχές στον πίνακα 1.

Πίνακας 1

τέντωμα επίθεση

ReH

(N/mm2)

Rm

(N/mm2)

5

(%)

Ζ

(%)

KU2 (J)

(+20℃, αυλάκι depth2mm)

≥550 ≥950 ≥16 ≥35 Μέσο value≥16
Τα κανονικά εκτατά δείγματα θερμοκρασίας με d0 = 10mm και l0 = 50mm θα χρησιμοποιηθούν Το σε σχήμα υ 2mm αυλακιού δείγμα αντίκτυπου θερμοκρασίας βάθους κανονικό υιοθετείται
Μέθοδος δοκιμής ΜΒ/Τ 228 Μέθοδος δοκιμής ΜΒ/Τ 229
Σημείωση: η προδιαγραφή του φραγμού δοκιμής πρώτης ύλης είναι Ф τριάντα × 400mm, το κράτος θερμικής επεξεργασίας ομαλοποιεί μετά από τη σφυρηλατώντας + αποσβήνοντας και μετριάζοντας επεξεργασία.
6. Για κάθε θερμότητα των πρώτων υλών, ένα υψηλής ισχύος δείγμα θα ληφθεί από το φραγμό δοκιμής σφυρηλατημένων κομματιών των πρώτων υλών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΜΒ/t10561 για τη μη μεταλλική αξιολόγηση συνυπολογισμού, και τα αποτελέσματα θα συμμορφωθούν με τις διατάξεις του πίνακα 2. Η επιφάνεια επιθεώρησης θα είναι ένα διαμήκες τμήμα που περνά μέσω του άξονα του φραγμού δοκιμής, με μια περιοχή περίπου 200mm2 (λ) × Β: 20mm × 10mm).
Πίνακας 2
Τύπος συνυπολογισμού Λεπτό σύστημα Χονδροειδές σύστημα
Α ≤2.5 ≤1.5
Β ≤3.0 ≤2.0
Γ ≤2.5 ≤2.0
Δ ≤2.5 ≤2.0
A+B+C+D ≤5.5
 
7. Το βήμα ροδών θα μαρκαριστεί με το χρώμα «κώδικας φούρνων + αριθμός καταλυμάτων + αριθμός σχεδίων» Ο «κώδικας φούρνων + ο αριθμός καταλυμάτων» θα τυπωθούν στο πρόσωπο τελών πλαισίων με τη σφραγίδα χάλυβα, και το ύψος λέξης θα είναι 10mm.
8. Υπάρχουν πλήρεις διαδικασίες διαδικασίας παραγωγής σφυρηλατημένων κομματιών, διαδικασίες διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας και πλήρες ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων.
9. Δεχτείτε το προσωπικό επίβλεψης που διορίζεται από τον αγοραστή για να επιθεωρήσει τα προϊόντα. Η επιθεώρηση είναι βασισμένη στις απαιτήσεις της σύμβασης, των τυποποιημένων προδιαγραφών και αυτής της τεχνικής προδιαγραφής, και παρέχει το πιστοποιητικό επιθεώρησης αυτοεπιθεώρησης, την έκθεση δοκιμής, κ.λπ. Οι τελειωμένες παραδοθείσες ρόδες παρεχόμενες υπόκεινται στην αντιοξειδωτική επεξεργασία. Οι τρύπες πλημνών και οι περασμένες κλωστή τρύπες θα ντυθούν με το βούτυρο και το λαδόχαρτο για την αντιοξειδωτική επεξεργασία, και όλες οι άλλες επιφάνειες θα ντυθούν με το μαύρο χρώμα.
 
Περίπου εμείς

Η βιομηχανική Co. τεχνολογίας ηλιοφάνειας της Σαγκάη, ΕΠΕ παίρνει την ανάπτυξη της ικανότητας κατασκευής ακρίβειας δεδομένου ότι ο στρατηγικός στόχος του, ενσωματώνει την ικανότητα σχεδίου και την ικανότητα κατασκευής, σχεδιάζει τον επαγγελματικούς εξοπλισμό και τα συστήματα για τα διάφορα ξηρά μαζικά φορτία, και ειδικεύεται στην κατασκευή των μεγάλων και μέσου μεγέθους μερών ακρίβειας για τον εξοπλισμό. Η ηλιοφάνεια της Σαγκάη έχει την άριστες Ε&Α και τη δυνατότητα σχεδίου των μαζικών φορτίων που μεταβιβάζουν τον εξοπλισμό και ενσωματώνει τη σημαντικά ικανότητα κατασκευής και τα έτη πλούσιας εμπειρίας κατασκευής του εργοστασίου ηλεκτρικής παραγωγής Tonglu Fuchunjiang. Η ηλιοφάνεια της Σαγκάη έχει την ισχυρή τεχνική δυνατότητα και τη δυνατότητα παραγωγής με υψηλό - ποιότητα και χαμηλή τιμή εργασίας. Το φορτίο μας και ξεφορτώνει τον εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένης της τοποθετώντας αιχμή μηχανής τραίνων, unloader σκαφών, του φορτωτή σκαφών, κ.λπ. Ο μεταβιβάζοντας εξοπλισμός μας συμπεριλαμβανομένου του μεταφορέα ζωνών, του μεταφορέα βιδών, του μεταφορέα κάδων αλυσίδων, του μεταφορέα μεταλλουργικών ξυστρών, του εσωτερικού συστήματος πνευματικής μεταβίβασης φάσης παράκαμψης χαμηλής πιέσεως πυκνού, κ.λπ. Και ο εξοπλισμός αποθήκευσής μας συμπεριλαμβανομένου reclaimer στοιβαχτών ροδών κάδων, reclaimer βωλοκόπων, του μεταφορέα μεταλλουργικών ξυστρών, κ.λπ. Επιπλέον η ηλιοφάνεια της Σαγκάη παρέχει επίσης τα μέρη και τη δομή χάλυβα συγκόλλησης για το βαρύ εξοπλισμό.

 

Φωτογραφίες του εργοστασίου μας

Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα 0

Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα 1

Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα 2

Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα 3

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ρόδες χάλυβα που επεξεργάζονται στη μηχανή για το βαρέων καθηκόντων εξοπλισμό και τα μηχανήματα θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.